Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2005: Підклас 15.13.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.13.0

Виробництво м'ясних продуктів

Цей підклас включає:
  • виробництво сушених, солених, копчених м'ясних продуктів
  • виробництво ковбасних виробів: ковбас напівкопчених, твердокопчених, сирокопчених, сиров'ялених; ковбас варених, кров'яних, ліверних, паштетних, сосисок, сардельок; паштетів, м'яса у желе, рулетів, окороків тощо
  • виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних
  • виробництво м'ясо-рослинних та сало-бобових консервів
  • виробництво м'ясного борошна та м'ясних субпродуктів не придатних для харчування людей
  • виробництво готових м'ясних страв, консервів та напівфабрикатів

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011